Tennisskolan 2023 och privatträning

Tennisskola, gruppspel och privatträning

Tennisskolan                                            Sköts av klubbens egna ungdomar och Daniel. Anmälan för tennisskolan stängde den 6 juni. Vill ni ställa frågor om det finns platser maila till info@algotk.se

 

OM tennisskolan

Sedan många år driver klubben en unik sommar-tennisskola som vänder sig till klubbens medlemmar* och i mån av plats till icke medlemmar. Vår tennisskola har som mål att barnen har roligt både på och bredvid banan. Sommaren 2023 planerar vi att ha tennisskola måndag- torsdag vecka 24 till 29 och vecka 32. Tennisskolan pågår en timme per grupp och dag.
Anmälan sker via den länk som ligga på hemsidan i mitten av maj. Medlemmar har företräde. Anmälan kommer att stänga  den 6 juni 2023, detta för att vi skall kunna göra en rimlig planering.

Tennisskolan är främst för barn mellan fyra och 11 år. Är du äldre och vill prova på tennis så försöker vi skapa bra grupper även för det. Grupper delas in av klubben och tränarna, och utgår från ålder samt spelstyrka. Du meddelas veckan innan ni skall spela om tid och grupp för ditt barn. (Du meddelas på den mail du lämnar vid anmälan.)

Vecka 25

Vecka 26

Vecka 27

Vecka 28

Vecka 29

Vecka 30 ingen tennisskola

Vecka 31 KM

Vecka 32

Vecka 33 ( ny)

Har du frågor så maila dem till tennisskolan@algotk.se.

Vi tar inte emot anmälan via mail.

Pris per vecka 2023
Medlem: 780:-/ vecka
Icke medlem: 1000:-/ vecka

Tennisskolan faktureras i efterhand. Om vi ställer  in pga av regn faktureras  60:-/ dag.

Gruppträning bokas via Matchi där tider och grupper ligger upplagda någon vecka i förväg.

Privatlektioner, 650:- plus bana bokas direkt med tränarna

Nina Grönhagen och Daniel Hendrikse

Både Nina och Daniel har en historia med klubben, de jobbade tillsammans här på Älgö sommaren 2004. Sedan var Daniel här även sommaren 2005, och Nina har varit oss trogen mycket längre än så. Nina kommer att vara tillgänglig från slutet av maj/ början av juni och Daniel under vecka 27-30.

Nina Grönhagen

Nina kan nog mer om tennis än de flesta. Hon har ägnat hela sitt liv åt tennis både som tävlingsspelare på elitnivå och som tränare. Klubbar som har haft äran att njuta av hennes kunskaper är KLTK, Motala TK, Gustavsbergs TK och så vi på Älgö TK såklart. På banan inspirerar hon med nya bra övningar, tydliga instruktioner och stor närvaro i varje pass.

Nina’s egna ord om tennis: ”Tennis, för att det är kul, bara viljan finns.”

Kontakt: Nina via SMS/tel på:           070 766 79 40

Daniel Hendrikse

Är till vardags tränare i Huddinge TK men tränar även elever i bland annat Järfälla. Även Daniel har spelat tävlingstennis på elitnivå, på tex Futuretouren. Daniel har studerat vid ESTESS Athletic University Seefeld, Österrike, jobbat med Luxemburgs tennisförbund med Ann Kremer (WTA no 18 som bäst) och har tidigare jobbat i bland annat Saltsjö-Duvnäs TK.

Daniels egna ord om tennis: Vad vore livet utan tennis?

Kontakta Daniel via SMS/tel på: 072 372 99 83