Tennisskolan 2021 och privatträning

Information och priser

Privatlektioner

Nina Grönhagen med en lång relation till klubben har drop-in träning och ger privat lektioner på försäsongen= från det att banorna öppnar till den 12 juni. Du når henne via resten.se.

Därefter kommer det  att finnas grupp träning för vuxna samt möjlighet att boka privat träning. Vecka 24 kommer lea Forste Dinell från SALK och därefter Tina Vlasic.

Mer information om dem och hur du når dem kommer att finnas här i början av juni.

Tennisskolan

Anmälan för tennisskolan öppen.

https://algotk.se/anmalan-tennisskolan

Sedan många år driver klubben en unik sommartennisskola vänder sig till klubbens medlemmar* och i mån av plats till icke medlemmar. Vår tennisskola har som mål att ha roligt på och bredvid banan. Sommaren 2021 planerar vi att ha tennisskola måndag- torsdag vecka 25 till 29 och vecka 32. Tennisskolan pågår en timme per grupp och dag.
Anmälan sker via den länk som ligga på hemsidan i mitten av maj. Medlemmar har företräde. Anmälan kommer att stänga  den 5 juni 2021, detta för att vi skall kunna göra en rimlig planering.

Tennisskolan är främst för barn mellan fyra och 11 år. Är du äldre och vill prova på tennis så försöker vi skapa bra grupper även för det. Grupper delas in av klubben och tränarna, och utgår från ålder samt spelstyrka. Du meddelas veckan innan ni skall spela om tid och grupp för ditt barn. (Du meddelas på den mail du lämnar vid anmälan.)

Vecka 24

Vecka 25

Vecka 26

Vecka 27

Vecka 28

Vecka 29

Vecka 32

Har du frågor så maila dem till tennisskolan@algotk.se.

Vi tar inte emot anmälan via mail.

Pris per vecka 2021
Medlem 700:-
Icke medlem 950:-