Vuxen träning 14-18 juni

Publicerat söndag, 13 juni 2021

VUXENTRÄNING! JAAA!

Vecka 24, ja i morgon! Kommer Lea Forste Dinell  och tränar med oss.

Träffa Lea:

Jag heter Lea Forste Dinell och är 19 år. Jag spelar vanligtvis tennis på SALK i Bromma. Jag har precis gått ut gymnasiet och ska i höst åka till USA och plugga och spela tennis på college. Det skall bli kul att hänga med er på Älgö några dagar i sommar. Jag gillar att träna andra i den sport jag älskar mest: Ju bättre jag gör mitt jobb, det desto bättre blir du.

 

Klubben har avsatt tid 14-16 måndag till torsdag denna vecka. Boka Lea genom klubben eller direkt: Soloträning eller i grupp.  Tel: 072-943 46 94

 

Gruppträning 3-4 personer 175:-/ person ( inkl bana)

Privat timme: 450:- (exkl bana)

Betalning via klubben

 

 

Veckan efter 25, och fram till v. 27 kommer Tina.

 

Hej allihopa! Tina heter jag och kommer vara er tränare under veckorna 25, 26 & 27 denna sommar. Jag har rest runt världen och tävlat på proffstouren under hela min uppväxt fram tills i våras då jag bestämde mig för att starta min egna tennisskola. Den kommer dock börja sin verksamhet till hösten, så jag tänkte att jag skulle komma förbi en sväng till er härliga klubb under sommaren 🙂

Coaching är någonting som jag alltid har haft en passion för och det har länge varit något jag gjort vid sidan av tävlandet både hemma i Sverige och även utomlands.

 

Jag ser fram emot att träna er denna sommar och dela med av min kunskap!

 

Boka via SMS Tel: 079-303 45 46

 

Smsa med Tina, klubben hjälper till med att få ihop tider.

Gruppträning 3-4 personer 175:-/ person ( inkl bana)

Privat timme : 450:- (exkl bana)

Betalning via klubben